Kitsede menüü
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share •
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Re: Kitsede menüü
Mina annan lüpsi ajal vilja või siis vilja-kaalika(kartuli) segu.

malvekas- Postituste arv: 28
MNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
MA OLEN LAMMAS MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Lambuke- Postituste arv: 1
malvekas kirjutas:Mina annan lüpsi ajal vilja või siis vilja-kaalika(kartuli) segu.
mis ime läbi sa neile kaalika sisse söödad? Mul ei võeta isegi näljaga seda suusissegi
Kilu-Mari- Postituste arv: 83
Minu omad saavad ka lüpsi ajal headparemat- köögivilju kaeraga. Suviläbi pugisid peamiselt kurke/kabatšokke jms, aga kaalikat(naerist)-kapsast ei tahetud. Nüüd, kui õues on juba talvine ikaldus, lähevad lisaks kaalikakoortele ka kapsajuurikad kaubaks
maiekas- Postituste arv: 11
Lisa oleks mõtekas anda, kui on selleks vajadus, mitte niisama. Nagu tolle soome teemaga koos oli, siis on asjal ka mõtet.
Kui sul kitsed laudas sügisest kinni, mida vast see aasta meie inimesed ei ole veel kasutanud( kuna rohelist nii palju veel õues), siis ei oleks enne poegimist üldse mingit mõtet(kellel see kevade peale plaanitud) hetkel lisasid anda kuna suvel kogutud rohelise ja energiavarud on veel talletunud kujul loomas ikka olemas.
Kui sul kitsed laudas sügisest kinni, mida vast see aasta meie inimesed ei ole veel kasutanud( kuna rohelist nii palju veel õues), siis ei oleks enne poegimist üldse mingit mõtet(kellel see kevade peale plaanitud) hetkel lisasid anda kuna suvel kogutud rohelise ja energiavarud on veel talletunud kujul loomas ikka olemas.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 •
1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2